Nagelstudio Alphen aan den Rijn

Klassy Nails is mijn nagelstudio in Alphen aan den Rijn. Gevestigd aan de Liszthof 33, bied ik een breed scala aan nagelverzorging en schoonheidsbehandelingen speciaal voor de moderne, modebewuste vrouw.

Ik, Klaske Herma Weijer, de oprichtster en professionele nagelstyliste met een diepe passie voor nagelverzorging, heb Klassy Nails tot leven gebracht na jarenlang dromen en hard werken. Gevoed door mijn fascinatie voor handen en nagels sinds mijn tienerjaren, heb ik mijn passie omgezet in een bloeiende carrière, altijd strevend naar de beste kwaliteit voor mijn klanten.

Onze diensten

Bij Klassy Nails begrijp ik dat mooie nagels meer zijn dan alleen een statement. Ze zijn een vorm van zelfexpressie en een manier om uw persoonlijke stijl te tonen. Daarom bied ik een breed scala aan diensten om aan al uw nagelbehoeften te voldoen, waaronder:

  • Acryl: Dit is het meest gekozen en het meest stevige product.
  • Gel: Een flexibele versteviging, niet geschikt voor nagelbijters.
  • Polygel: Een mix van gel en acryl, flexibel als gel en stevig als acryl.
  • Gelpolish: Een mooie kleur op eigen nagels, zonder te verstevigen.
  • Manicure: Mooi verzorgde handen, nagels en nagelriemen.

Producten

Ik gebruik producten van topkwaliteit van merken zoals Urban Nails, Glitterbels, DIVA en Dutch Gelpolish, om ervoor te zorgen dat uw nagels er altijd op hun best uitzien.

Waarom nagelstudio Alphen aan den Rijn | Klassy Nails?

Kwaliteit

Bij Klassy Nails is kwaliteit geen keuze, maar een belofte. Als ervaren nagelstyliste zorg ik ervoor dat elke behandeling met de grootste zorg en aandacht voor detail wordt uitgevoerd.

Gezelligheid

Mijn studio is ontworpen om een warme en gastvrije omgeving te bieden waarin u zich comfortabel en op uw gemak voelt. Tijdens de behandelingen is er altijd ruimte voor een vriendelijk gesprek en een glimlach.

Vertrouwen

In mijn nagelstudio in Alphen aan den Rijn bouw ik op basis van open communicatie, eerlijkheid en betrouwbaarheid een sterke vertrouwensrelatie op met mijn klanten.

Boek nu je afspraak

Mijn ambitie

Bij Klassy Nails gaat het om meer dan alleen het leveren van hoogwaardige nageldiensten. Ik streef ernaar om uw bezoek aan mijn nagelstudio in Alphen aan den Rijn een aangename en ontspannen ervaring te maken. Mijn filosofie draait om drie kernwaarden: kwaliteit, gezelligheid en vertrouwen. Ik geloof in het creëren van een warme en gastvrije omgeving, waar u zich op uw gemak kunt voelen en kunt ontspannen, terwijl ik voor uw nagels zorg.

Openingstijden

We passen onze openingstijden flexibel aan om aan uw behoeften te voldoen. We zijn geopend van maandag tot donderdag van 09:00 tot 17:00 uur, op woensdag sluiten we iets vroeger om 14:00 uur en op zaterdag zijn we open van 10:00 tot 17:00 uur. Op vrijdag zijn we gesloten.

Contact

Zoek niet verder naar de perfecte nagelstudio in Alphen aan den Rijn. Kom langs bij Klassy Nails en ervaar zelf mijn uitstekende service. Voor vragen of reserveringen kunt u mij bereiken via info@klassynails.nl of 06 223 92 156.

Bij Klassy Nails ben ik trots op mijn vakmanschap en streef ik ernaar om uw verwachtingen bij elk bezoek te overtreffen. Ik kijk ernaar uit om u binnenkort te verwelkomen in mijn nagelstudio in Alphen aan den Rijn.