Diensten

Klassy Nails is mijn nagelstudio in Alphen aan den Rijn. Gevestigd aan de Liszthof 33, bied ik een breed scala aan nagelverzorging en schoonheidsbehandelingen speciaal voor de moderne, modebewuste vrouw.

Ik, Klaske Herma Weijer, de oprichtster en professionele nagelstyliste met een diepe passie voor nagelverzorging, heb Klassy Nails tot leven gebracht na jarenlang dromen en hard werken. Gevoed door mijn fascinatie voor handen en nagels sinds mijn tienerjaren, heb ik mijn passie omgezet in een bloeiende carrière, altijd strevend naar de beste kwaliteit voor mijn klanten.

Kwaliteit

Bij Klassy Nails is kwaliteit geen keuze, maar een belofte. Als ervaren nagelstyliste zorg ik ervoor dat elke behandeling met de grootste zorg en aandacht voor detail wordt uitgevoerd.

Gezelligheid

Mijn studio is ontworpen om een warme en gastvrije omgeving te bieden waarin u zich comfortabel en op uw gemak voelt. Tijdens de behandelingen is er altijd ruimte voor een vriendelijk gesprek en een glimlach.

Vertrouwen

In mijn nagelstudio in Alphen aan den Rijn bouw ik op basis van open communicatie, eerlijkheid en betrouwbaarheid een sterke vertrouwensrelatie op met mijn klanten.

Bij onze diensten van Klassy Nails begrijp ik dat mooie nagels meer zijn dan alleen een statement. Ze zijn een vorm van zelfexpressie en een manier om uw persoonlijke stijl te tonen. Daarom bied ik een breed scala aan diensten om aan al uw nagelbehoeften te voldoen, waaronder:

Acryl: Dit is het meest gekozen en het meest stevige product.
Polygel: Een mix van gel en acryl, flexibel als gel en stevig als acryl.
Gelpolish: Een mooie kleur op eigen nagels, zonder te verstevigen.
Manicure: Mooi verzorgde handen, nagels en nagelriemen.
Uitgebreide manicure: manicure zoals hierboven genoemd met een handbad, scrub en masker.
 
Producten

Ik gebruik producten van topkwaliteit van merken zoals Urban Nails, Glitterbels, DIVA en Dutch Gelpolish, om ervoor te zorgen dat uw nagels er altijd op hun best uitzien.